Flyttstädning hur länge tar det?

Flyttstädning i Boden . Städfirman höll på 1 timme per 10 kvm. Detta då vi hade 80 kvadratmeter som de skulle flyttstäda. Allt var fixat och klart efter exakt 8 timmar. Bokade gjorde vi i god tid innan. Bokningsenheten sa att de skulle vara klara 8 timmar senare.

Vad som tog mest tid var dessa utrymmen:

  • Köket
  • Badrummet
  • Fönsterputsningen

Vi hade lite besvärliga fönster av gammal modell som skulle putsas på 6 sidor. Sen skulle dessa fönster skruvas upp och det tog sin tid. 

Badrummet kalkades av och golvbrunnen rengjordes grundligt. Aldrig har badrummet varit så skinande rent tidigare. Beläggningen i VC stolen fick de bort så vi blev så nöjda.

Köket där rengjordes allt grundligt. Kyl och frys drogs fram och där var det skinande rent efteråt. Ugnen såg ut som ny och besiktningen gick snabbt då det var så välstädat.

Boka flyttstädning i din stad av städfirma

Prisvärd städfirma som erbjuder bra priser i er stad.

Vad ingår i flyttstädning?

Med oss​​ingår allt du kan önska dig. Speciella städlistor betas av för att inget skall missas. Genom årtionden har vi leverarat städningar.

Glädjande nog så finns vi nu i alla städer i hela Sverige.

Verksamma är vi i dessa städer nedan!

Passa på att anlita oss då din flytt går av stapeln. Vår städfirma har genom årtionden varit det självklara valet för många.

Med oss ​​​​så kan du veta att städningen blir perfekt utförd. Schyssta garantier och bra priser.

All vår personliga har gedigna utbildningar så att du som kund ska få det bästa.

Våra offerter är kostnadfria och inom 1 minut har du fått offert.