Flyttstädning i Sundsvall

Flyttstädning i Sundsvall kan bokas av oss när du i livet känner att alla krafter tryter efter en flytt. Du kan undvika den jobbiga flyttstädningen genom att låta Anettes Flyttstädning Sverige AB ta hand om den. Vi har lång och gedigen erfarenhet av alla former av städtjänster. Det innebär att vi kan garantera en blank yta som alltid kommer att bli godkänd. När du slipper göra allting själv kommer du att bli förvånad över hur skönt det känns att lägga din energi på att organisera upp ditt nya hem.

Städfirma i Sundsvall

Städfirma i Sundsvall till marknadsmässigt bra pris och med generösa garantier får du när du bokar din flyttstädning hos oss. Ska du flytta och sälja din bostad? Vi kan hjälpa dig att förbereda din bostad för kommande spekulanter. Vi kan hjälpa dig med ordentlig städning och fönsterputsning – blanka golv och fräscha ytor – för att se till att din fastighet är skinande ren före visningar. Vi ser också till att dina möbler och dekorationer är fria från damm och smuts.

Du kanske ska ta steget att bli sambo och ni beslutar att ni ska flyttat in i en gemensam bostad och står där med 2 flyttar och dessutom 2 flyttstädningar. Ja det kan kännas övermäktigt men var lugn, genom att välja bort er städning och anlita oss. Får ni i lugn och ro packa upp era kartonger och komma tillrätta i er nya vardag

Dödsbo i Sundsvall

Dödsbo i Sundsvall vi garanterar att vi kan underlätta er vardag när sorgen är som tyngst. Vi kan hjälpa er med allt från tömning till städning så får ni ta er tid till allt annat praktiskt som måste lösas runt ett dödsbo. Precis som vid flyttstädning är dödsbostädning även anpassningsbar efter era önskemål. Efter att ni fått ta hand om era minnessaker så kan det efter ett helt liv ändå vara en hel del saker som ska tömmas. Vi finns där för er och våra medarbetare jobbar med respekt och tystnadsplikt och vill att ni ska får en så bra service det går att få.

  • Snabb offert
  • Prisvärd
  • Generösa garantier

Varför tveka att låta oss hjälpa er, ni får när ni anlitar allt från en snabb offert som är prisvärd och med generösa garantier. Du får dessutom lite fritid tillbaka nu när du får lägga fokus på att lägga din tid på annat än städning.