Vi känner alla till att det finns ett fåtal affärer som erbjuder paraplyer tillsammans med andra produkter. Om man vill har ett riktigt högkvalitativt stort röd paraply bör man dock vända sig till en butik som bara säljer paraplyer, med tanke på att de givetvis är experter inom sitt område. Paraplyaffärer är tyvärr ganska sällsynta, men Paraplyland finns här för att rädda dagen. Detta är en butik på nätet, vilket betyder att man inte tvingas sätta på sig sina ytterkläder för att ta sig bort till en fysisk affär. I dagens samhälle har det blivit mycket mer populärt att köpa allt det som man behöver på nätet, och om produkterna håller hög standard är det ett stort plus.

Vi ger alltid gratis frakt med Post Nord till ens närmaste posthus

Stort röd paraply ett manuella paraplyet från Paraplyland. Vilken utomhusaktivitet är din favorit? Vissa tillbringar en stor del av tiden inomhus, men det är ändå säkert att säga att en majoritet av oss svenskar har en så kallad ”soft spot” för event och dylikt som äger rum utanför väggarnas begränsningar. Att ge sig ut i den fria luften gör oss på bra humör och ser till så att vi förblir friska i alla lägen. Självklart kan dock inte varje dag vara fylld med ett strålande solsken, och detta förstår vi mycket väl. Vissa tar då beslutet att stanna inomhus och vänta tills den tråkiga dagen är över, men andra tar tjuren vid hornen och ger sig ut med ett stort röd paraply!

Stort röd paraply det röda manuella paraplyet

Paraplyland vill alla sina kunder väl, och med deras robusta paraplyer i alla olika material som man kan tänka sig finns det ingen anledning för oro. De vet vad de gör och kan svara på alla de frågor och funderingar som man har kring deras produkter. Vilket paraply kommer att passa en bäst? Man får helt enkelt besöka sidan och ta reda på detta. Det finns som sagt många olika paraplyer därute som man inte får missa, men vad sägs om ett stort röd paraply som har dubbla skärmar? Skälet till detta är att ventilationen blir så mycket bättre!

Diameter på 103 cm. Paraplyet väger 340 gram. Paraplyet är 98 cm långt.

Hos Paraplyland är kostnaden för stort röd paraply är 299 kr,och kommer man alltid att få ta del av fri frakt till ens närmaste Post Nord posthus.

Stort röd paraply har dubbla skärma – fri frakt

Det bruna paraplystället i metall med sin klassiska vintage-stil klarar av att hålla upp till fyra paraplyer. För detta skäl är det ett perfekt ställ att satsa på om man är ett hushåll med flera familjemedlemmar som behöver varsitt paraply. Även i företagslokaler där många kommer och går kan det behövas ett ställ där det kan förvaras mer än ett-två paraplyer, och då blir det vitt paraplystället i metall helt perfekt!

Stället har en snygg vintage-stil som uppskattas i de flesta hemmen, och det väger inte mer än 1,25 kg. Det är för detta skäl lätt som en plätt att lyfta och flytta stället med bara en hand för att placera det där det blir som mest passande. Även när det kommer till storleken kan man förvänta sig ett ställ som endast uppmäter 28 cm i diameter, så här är det inte tal om et produkt som tar upp något större utrymme. Droppskålen är dessutom ett stort plus då den ser till så att det inte droppar vatten på golvet.

Stället har en snygg vintage-stil som uppskattas i de flesta hemmen, och det väger inte mer än 1,25 kg. Det är för detta skäl lätt som en plätt att lyfta och flytta stället med bara en hand för att placera det där det blir som mest passande. Även när det kommer till storleken kan man förvänta sig ett ställ som endast uppmäter 28 cm i diameter, så här är det inte tal om en produkt som tar upp något större utrymme. Droppskålen är dessutom ett stort plus då den ser till så att det inte droppar vatten på golvet.